Tüyler ürperten bir cinayet daha!

İstanbul'da Maltepe Başıbüyük mahallesi, Fikir Sokak 12 numaralı evde yanlız yaşadığı iddia edilen Fatma Karataş günler sonra evinde ölü olarak bulundu. Komşularının 25 gündür haber alamadığı Karataş'ın oturduğu evden yükselen kokunun ardından kapıyı kıra

Tüyler ürperten bir cinayet daha!

İstanbul'da Maltepe Başıbüyük mahallesi, Fikir Sokak 12 numaralı evde yanlız yaşadığı iddia edilen Fatma Karataş günler sonra evinde ölü olarak bulundu. Komşularının 25 gündür haber alamadığı Karataş'ın oturduğu evden yükselen kokunun ardından kapıyı kırarak eve giren komşuları, korkunç bir manzara ile karşılaştı. Battaniyeye sarılı olarak bulunan Karataş'ın polis tarafından incelenen cesedinde darp izlerine rastlandı.

 

Darp izlerinin yanısıra olay yeri ekiplerinin yaptığı çalışmada Karataş'ın başına sert bir cisimle vurulduğu belirlendi. Karataş'ın cesedinin bulunduğu evin salonunda ayrıca kan izlerine de rastlandığı öğrenildi.

 

Karataş'ın yaklaşık 3 ay önce hayatını kaybettiği eve taşındığı, eşinden ayrı olduğu ve zaman zaman oğlu olduğu iddia edilen 17-18 yaşlarında bir gencin kendisini ziyaret ettiği iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam