Tuvaletini yaparken can verdi!

Olay, İnegöl Katı Atık ve Depolama Merkezi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yeni Yörük Köyü mevkiinde bulunan katı atık deposuna çöp getiren kamyonda görevli Çetin Bekler (36), tuvalet ihtiyacını gidermek için iş makinesinin arkasında bulunan çöp

Tuvaletini yaparken can verdi!

Olay, İnegöl Katı Atık ve Depolama Merkezi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yeni Yörük Köyü mevkiinde bulunan katı atık deposuna çöp getiren kamyonda görevli Çetin Bekler (36), tuvalet ihtiyacını gidermek için iş makinesinin arkasında bulunan çöp yığınlarının arkasına geçti.

Bu sırada iş makinesini çalıştırıp dökülen çöpleri sıkıştırmaya başlayan Mücahit C., Çetin Bekler'i fark etmedi. İş makinesinin sıkıştırdığı çöplerin altında kalan Bekler, olay yerinde hayatını kaybetti.

Çöp kamyonunda talihsiz adamı bekleyen diğer çalışanlar ise Çetin Bekler'in uzun süre gelmemesi üzerine çevrede arkadaşlarını aramaya başladı. Bekler'in ayakkabısını bulan temizlik görevlileri, çok geçmeden talihsiz adamın cesedine ulaştı.

Olay yerine 112 Acil Servis ambulansı çağırıldı, ancak Bekler'in hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarmaya bağlı olay yeri ile savcılık incelemesinin ardından talihsiz adamın cesedi İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İş makinesi operatörü Mücahit C. ise gözaltına alınarak karakola götürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler