Tutuklu vekiller için toplandılar!

  TBMM Başkanı Cemil Çiçek, tutuklu milletvekilleri için devreye girdi. Çiçek, Salı günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 1.5 saat süren bir görüşme yapmış, dün de AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, CHP'den bu konuda öneri istemişti. Çiçek, bugün de muhalef

Tutuklu vekiller için toplandılar!

 

 

TBMM Başkanı Cemil Çiçek, tutuklu milletvekilleri için devreye girdi. Çiçek, Salı günü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile 1.5 saat süren bir görüşme yapmış, dün de AK Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, CHP'den bu konuda öneri istemişti. 

Çiçek, bugün de muhalefet partilerinin grup başkanvekilleri ile bir araya geldi. Meclis'te 09.30'da başlayan görüşmede, tutuklu milletvekillerinin durumu ve tutuksuz yargılanmaları için çözüm önerileri ele alınacak. 

Toplantıya CHP Grup Başkanvekili Emine Ülker Tarhan, MHP Grup Başkanvekili Mehmet Şandır ve BDP Grup Başkanvekilleri Hasip Kaplan ile Pervin Buldan katılıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam