Tutturamadığı halde ikramiyeyi aldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, seyyar olarak Milli Piyango Bileti ve kazıkazan kartı satan bir kişi, kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından dolandırıldığını belirterek polise müracaat etti.Milli Piyango Müdürlüğü'nden biletin sahte olduğunu öğrenince b

Tutturamadığı halde ikramiyeyi aldı!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, seyyar olarak Milli Piyango Bileti ve kazıkazan kartı satan bir kişi, kimliği henüz belirlenemeyen kişi tarafından dolandırıldığını belirterek polise müracaat etti.

Milli Piyango Müdürlüğü'nden biletin sahte olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı
 
Turgutalp Mahallesi Mahmut Esad Bey Caddesi'nde seyyar olarak kazıkazan kartı satan Ayhan B.'nin yanına gelen kimliği belirsiz kişi, 10 adet kazıkazan aldı. Şüpheli, üzerine 3 adet 5 bin lira bulunan sahte kazı kazan biletini göstererek ikramiye kazandığını söyledi. Kazıkazan biletini 3 bin 500 liraya alan Ayhan D., Milli Piyango Müdürlüğü'nden biletin sahte olduğunu öğrenince büyük şok yaşadı. Ayhan B.'nin müracaatı üzerine polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 
 
Polis her yerde onu arıyor
 
Kimliği henüz belirlenemeyen dolandırıcının, daha önce aldığı kazıkazan bileti üzerinde bilgisayarla oynadığı belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam