Türk'ün valizinden bakın ne çıktı ?

Mısır Havayolları ile Kahire aktarmalı Çin'den gelen Türk vatandaşı Ö.Ö.'nün hareketlerinden şüphelenen polis, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'nden çıktıktan sonra taksiye yönelen Ö.Ö.'yü durdurdu.Şahsın valizlerinde yapılan aramada yurda ka

Türk'ün valizinden bakın ne çıktı ?

Mısır Havayolları ile Kahire aktarmalı Çin'den gelen Türk vatandaşı Ö.Ö.'nün hareketlerinden şüphelenen polis, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Geliş Terminali'nden çıktıktan sonra taksiye yönelen Ö.Ö.'yü durdurdu.

Şahsın valizlerinde yapılan aramada yurda kaçak yollarla sokulmak istenilen 50 bin 229 adet viagra ile değişik renk ve ebatlarda 40 kilo ağırlığında cinsel gücü artırıcı ilaç ele geçirildi.
 
Yakalanan cinsel gücü artırıcı hapların piyasa değerinin yaklaşık 500 bin lira olduğu öğrenildi. Bu hapların tek seferde ele geçirilen en büük miktar olduğu belirtilirken, polis tarafından gözaltına alınan Ö.Ö. buradaki ifadesinin ardından savcılığa sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler