Türkiye'ye akın ettiler!

Komşu ülke Yunanistan’da Paskalya tatilini fırsat bilenler Türkiye’ye akın etti. Hz. İsa’nın çarmıha gerildikten sonra dirilişinin kutlandığı Paskalya Bayramı’nda Hristiyan ülkelerde çalışanlar da tatile giriyor. Bayram kutlamalarının ardından tatillerini

Türkiye'ye akın ettiler!
Komşu ülke Yunanistan’da Paskalya tatilini fırsat bilenler Türkiye’ye akın etti.
 
Hz. İsa’nın çarmıha gerildikten sonra dirilişinin kutlandığı Paskalya Bayramı’nda Hristiyan ülkelerde çalışanlar da tatile giriyor. Bayram kutlamalarının ardından tatillerini yurt dışında değerlendirmek isteyen insanlar sınır kapılarına yöneliyor. Paskalya Bayramı nedeniyle Türkiye ile Yunanistan arasındaki kara gümrük kapılarından biri olan Pazarkule’de yoğunluk yaşanıyor. Dünden bu yana Türkiye’ye doğru başlayan araç geçişinde önemli bir artış yaşandı.
Yunanlı vatandaşlar Paskalya Bayramı nedeniyle tatillerini Edirne ve İstanbul’da geçiriyor.
Bu arada yoğunluğun yaşandığı Pazarkule’yi kullanan Yunan vatandaşları fazla beklemekten şikayet etti. 
 
Dedeağaç’tan gelen Emin Şerif, bugün tatil olması nedeniyle Yunanistan insanların yoğun bir şekilde Edirne’ye geldiğini söyledi. Pazarkule’de güzel bir değişikliğin yapıldığını anlatan Şerif, “Bu kabinin konulması güzel oldu. Ancak bir terslik var. Önce poliste işlemin yapılması gerekiyor. Ancak polis ikinci sırada. Polisten işlem yapıldıktan sonra geri gelerek gümrük işlemlerini yapıyoruz. İnşallah ileride hızlanacak. Millet şikayetçi. Bir saat bekledik.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler