Türkiye'de Afgan dehşeti: 4 ölü

Ailesi ile birlikte yaşayan Afgan uyruklu Nezar A. (19), gece geç saatlerde evin balkonunda alkol adıktan sonra bunalıma girerek cinnet getirdi.Mutfaktaki ekmek bıçağını alan Nezar A, odada yatan annesi Nesibe (52) ile dışarı kaçmaya çalışan ablası Naciye

Türkiye'de Afgan dehşeti: 4 ölü

Ailesi ile birlikte yaşayan Afgan uyruklu Nezar A. (19), gece geç saatlerde evin balkonunda alkol adıktan sonra bunalıma girerek cinnet getirdi.

Mutfaktaki ekmek bıçağını alan Nezar A, odada yatan annesi Nesibe (52) ile dışarı kaçmaya çalışan ablası Naciye (23) ve kız kardeşi Mesude A'yı (17) defalarca bıçaklayarak öldürdü. O sırada diğer odadan gürültüye bakmak için kalkıp gelen babası Ahmet A'yı (63) bıçaklamaya başladı. Yaralı olarak evden kendisini dışarı atan baba Ahmet A, caddenin ortasına yığıldı. Bu sırada Nezar A, evdeki kedinin de boğazını kesti.

Olaydan sonra evden çıkan Nezar A, üstü başı kan içinde evlerinin yakınındaki fırına gidip ekmek aldı. Soranlara da kaza yaptığını söyleyip ambulans çağırmalarını istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yolun ortasında yatan babayı Karaman Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Baba Ahmet A. da burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Şüpheli Nezar A. ise gözaltına alındı.

Karaman'da, ocak ayında Van'dan gelen Afgan uyruklu ailenin 17 yaşındaki oğulları Milad A'nın 28 Mart'ta intihar ettiği, Nezar A'nın o günden beri bu olaydan ailesini sorumlu tuttuğu öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler