Türk Silahlı Kuvvetleri'nden bir ilk!

Türkiye'nin tek piyade okulu olan, 1909'da kurulan ve 1961'den beri Tuzla'daki yerleşkesinde bulunan okulda, subay, astsubay, uzman erbaş, er, erbaş ve misafir askeri personel, zorlu eğitimden geçerek görev yapacakları birliklere gönderiliyor.Piyade Okulu

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden bir ilk!

Türkiye'nin tek piyade okulu olan, 1909'da kurulan ve 1961'den beri Tuzla'daki yerleşkesinde bulunan okulda, subay, astsubay, uzman erbaş, er, erbaş ve misafir askeri personel, zorlu eğitimden geçerek görev yapacakları birliklere gönderiliyor.

Piyade Okulu'nda her yıl 10 bine yakın subay, astsubay ve diğer askeri personele, taktik tekerlekli zırhlı araç, zırhlı muharebe aracı eğitimlerinin yanı sıra muharebe...

stihkam, savaş ve temel beden, meskun mahal, nişancılık ve atış, termal ve keşif,savunma, taarruz ve muharebe simülasyon eğitimleri veriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam