Türk Konsolosluğu vuruldu

ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçlerinin bu sabah Irak'ın Musul kentindeki IŞİD hedeflerine yönelik operasyon düzenlediği, vurulan yerler arasında Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nun da bulunduğu iddia edildi.Rudaw'ın haberine göre bu sabah e

Türk Konsolosluğu vuruldu

ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçlerinin bu sabah Irak'ın Musul kentindeki IŞİD hedeflerine yönelik operasyon düzenlediği, vurulan yerler arasında Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nun da bulunduğu iddia edildi.

Rudaw'ın haberine göre bu sabah erken saatlerde savaş uçakları Ninova vilayetinin merkezi olan Musul’da bombardıman gerçekleştirdi.

Operasyonda vurulan yerler arasında IŞİD'in ana karargahı, Türkiye Başkonsolosluğu, Şeriat Mahkemesi, kaymakamlık binası, polis merkezi ile gençlik ve spor müdürlüğü binası yer alıyor. Rudaw, haberinde çok sayıda IŞİD militanının öldürüldüğünü ancak henüz kesin bir sayı elde edilemediğini de bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam