Türk genci Almanya'yı karıştırdı!

Berlin’deki bir cezaevinde bulunan Türk genci İsmail S.’nin YouTube’da yayınladığı görüntüler Almanya’da kriz yarattı.Almanya’da bir cezaevinde hücresindeki görüntülerini çekip internette yayınlayan Hells Angels (Cehennem Melekleri) adlı motorcular kulübü

Türk genci Almanya'yı karıştırdı!

Berlin’deki bir cezaevinde bulunan Türk genci İsmail S.’nin YouTube’da yayınladığı görüntüler Almanya’da kriz yarattı.

Almanya’da bir cezaevinde hücresindeki görüntülerini çekip internette yayınlayan Hells Angels (Cehennem Melekleri) adlı motorcular kulübünün Türk kökenli üyesi İsmail S. ortalığı karıştırdı. Başkent Berlin’deki Plötzensee Hapishanesi’nde çekilen videoda İsmail S.’nin hücresinde plazma televizyonu olduğu görülüyor. Dahası, İsmail S. hücresine anahtarıyla girip çıkıyor, rahat rahat koridorlarda dolaşıyor. Videonun sonunda da Berlin’in Türkiye’nin bir kenti olduğunu ima eden “Berlin City 81 Turkey” (Berlin Kenti 81 Türkiye) yazısı çıkıyor.

Plötzensee Hapishanesi’ndeki görüntülerin internette yayılması üzerine Alman basınında tepki doğunca hapishane sözcüsü Arnd Bödeker açıklama yapmak zorunda kaldı. Mahkumların hücrelerinde küçük televizyon bulundurmalarına izin verildiğini söyleyen Bödeker, plazma televizyon bulundurmalarının ise yasak olduğunu kabul etti. Bödeker, hapishane içinde fotoğraf ve video görüntüsü çekmenin de yasak olduğunu, ancak bazı mahkumların cep telefonları ile çekim yaparak internete koymayı başardıklarını söyledi. İsmail S.’nin hücresine anahtar ile girip çıkması konusunda da “Gardiyanlardan almış olabilir” dedi. Hapishane yönetimi olay hakkında iç soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam