Turgutlu’da Büyükşehir Farkı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Turgutlu ilçe ziyareti kapsamında Koordinasyon Merkezi, MABEM Binası, Gıda Bankası, Çocuk Kültür Merkezi ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i ziyaret etti. Memiş, aynı zamanda Eylül ayı içer

Turgutlu’da Büyükşehir Farkı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Turgutlu ilçe ziyareti kapsamında Koordinasyon Merkezi, MABEM Binası, Gıda Bankası, Çocuk Kültür Merkezi ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i ziyaret etti. Memiş, aynı zamanda Eylül ayı içerisinde hayatını kaybeden Turgutlu Belediye Meclis Üyesi Nurgül Fidan hayrına okutulan 52 mevlidine katılarak, eşi ve yakınlarına taziyelerini iletti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Turgutlu ilçe ziyareti kapsamında bir dizi temaslarda bulundu. Turgutlu ziyareti esnasında Memiş'e, Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hayriye Hızal, Halk Eğitim Merkezi Şube Müdürü Ergun Aksoy, Kültür Müdürü Adem Gökçe, Turgutlu Koordinatör Şube Müdürü İbrahim Kutar eşlik etti.

KOORDİNASYON MERKEZİ'Nİ ZİYARET ETTİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve beraberindeki heyet, Turgutlu'da ilk olarak Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinin koordine edildiği hizmet binasını ziyaret etti. Koordinasyon merkezinde işlem yaptıran vatandaşlarla sohbet eden Memiş, Koordinatör Şube Müdürü İbrahim Kutar'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

ŞİRİN'LE PROJELERİ KONUŞTU

Genel Sekreter Memiş'in Turgutlu ilçe ziyareti sırasında Belediye Başkanı Turgay Şirin'i makamında ziyaret etti. Ziyaretin kendisini oldukça mutlu ettiğini belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Turgutlu'da birçok hizmeti işbirliği içerisinde hayata geçiriyoruz. İnşallah Turgutlu'muz ortaklaşa kazandıracağımız hizmetlerle çok daha yaşanılır bir kent olacak. İlçemize yapılan yatırımlar dolayısıyla sizin nezdinizde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e teşekkür ediyorum" dedi. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede yürüttüğü projeler olduğunu ve bunların periyodik olarak takiplerini gerçekleştirdiklerini ifade eden Memiş, "Büyükşehir Belediyesi olarak 17 ilçemizin tamamında yürütülen projelerin takibini yerinde yapıyoruz. Bugün de Turgutlu ilçemizde yürüttüğümüz projeleri yerinde inceleyeceğiz. Burada işbirliği içerisinde yaptığımız hizmetlerin halka doğrudan faydası olacağını düşünüyorum. Bu noktada Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi'nin işbirliği diğer belediyelere de örnek olur" dedi.

MABEM'DE ÖĞRENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve beraberindekiler, ilçede yaklaşık 700 öğrenciye kapılarını açan MABEM Binası'nı ziyaret etti ve öğrencilerle bir araya geldi. MABEM Binası'nda öğrencilerle biraraya gelen Memiş, "Sizler, bu ülkenin ve bizlerin geleceğisiniz. Bu bilinçle derslerinize iyi çalışın. İyi üniversiteler kazanın ve eğitimli bireyler olarak, gelecek nesillere örnek olun. Sizlerin başarısı bizleri gururlandırır. Bundan emin olun" dedi. MABEM Binası'nda yeni yılla birlikte açılması planlanan konferans salonu ve sergi salonlarını da inceleyen Memiş, "İlçe halkımızın eserlerini sergileyebileceği, gençlerin yeteneklerini ortaya koyabilecekleri ortamlar yaratmayı amaçlıyoruz. Bina içerisinde aynı zamanda konferans salonu yapmayı da planlıyoruz. Yeni yılda bu Turgutlu halkımıza kültürel alanda kendilerini ifade edebilecekleri mekanları kazandıracağız" diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından eğitim alanında yapılan en önemli yatırımlardan biri olarak gösterilen Çocuk Kültür Sanat Merkezi'nin Turgutlu'daki 3'üncü hizmet binası da yakında ilçe halkının hizmetinde olacak. Yunus Emre Rekreasyon alanında yapılan Çocuk Kültür Sanat Merkezi'ni inceleyen Memiş ve heyeti, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nin yaklaşık 3 hafta içerisinde eğitime başlayacağı ve 4-12 yaş arasındaki çocuklara birçok branşta eğitim vereceği öğrenildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, 28 Eylül'de hayatını kaybeden Turgutlu Belediye Meclis Üyesi Nurgül Fidan ruhuna okutulan 52 mevlidine katıldı. Fidan'ın eşi Bülent Fidan ve yakınlarının acısını paylaşan Memiş, "Her ayrılık zamansızdır. Nurgül Hanım da genç yaşta aramızdan ayrıldı, Allah sizlere sabırlar versin, mekanı cennet olsun" dedi.

Turgutlu’da Büyükşehir Farkı

Turgutlu’da Büyükşehir Farkı

Turgutlu’da Büyükşehir Farkı

Turgutlu’da Büyükşehir Farkı

Turgutlu’da Büyükşehir Farkı

Turgutlu’da Büyükşehir Farkı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam