Tunalar Ford Aile Boyu Test Sürüşü

 16-30 Nisan tarihleri arasında plazamızda tüm binek araçlar test sürüşünüz için sizleri bekliyor. Test sürüşü yapan müşterilerimize taşınabilir şarj aleti ve müşterilerimizin çocuklarına çeşitli hediyeler veriyoruz. Ayrıca, 16-30 Nisan tarihleri arasında

Tunalar Ford Aile Boyu Test Sürüşü

 16-30 Nisan tarihleri arasında plazamızda tüm binek araçlar test sürüşünüz için sizleri bekliyor. Test sürüşü yapan müşterilerimize taşınabilir şarj aleti ve müşterilerimizin çocuklarına çeşitli hediyeler veriyoruz. Ayrıca, 16-30 Nisan tarihleri arasında binek araç satın alan müşterilerimize bisiklet ve Arçelik/Beko hediye çeki veriyoruz.  

Nisan ayı boyunca plazamızı ziyaret eden müşterilerimize sunduğumuz fırsatlar bunlarla bitmiyor. Polis haftası nedeniyle Emniyet teşkilatı mensuplarına ve Hukuk haftası nedeniyle de hukukçulara 2.500 TL’ye varan ekstra indirimler sunuyoruz. 

Ayrıca, son dönemde birçok ürünümüzü yeniledik ve bazı araçlarımızda yeni teknolojiler sunmaya başladık. Örneğin;  Focus, C-Max, ve Connect araçlarda Dizel otomatik şanzımanı müşterilerimizin hizmetine sunduk. Yeni Dizel Otomatik araçlarımızda 1.5 TDCİ 120 PS Motor ve Powershift Dizel Tam Otomatik şanzıman seçeneğimizi deneyimlemeniz için sizi Ford plazamıza bekliyoruz. 

dsc_0282.jpgdsc_0291.jpgdsc_0305-001.jpgdsc_0313.jpg

dsc_0316.jpgdsc_0325-001.jpg
ilandır

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler