TÜMSİAD çıkarma yaptı!

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TÜMSİAD) İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlemiş olduğu 3. TÜMEXPO Fuarı'na TÜMSİAD Trabzon Şubesi, TİSAŞ ve 20 üyesi ile ziyaretçi olarak katıldı.  TÜMSİAD Trabzon Şubesi Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Hamit Bektaş’

TÜMSİAD çıkarma yaptı!

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TÜMSİAD) İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlemiş olduğu 3. TÜMEXPO Fuarı'na TÜMSİAD Trabzon Şubesi, TİSAŞ ve 20 üyesi ile ziyaretçi olarak katıldı. 

TÜMSİAD Trabzon Şubesi Dış İlişkiler Komisyon Başkanı Hamit Bektaş’ın organize etmiş olduğu programa TÜMSİAD Şube Başkanı Mehmet Atmaca, yönetim kurulu üyeleri ve TÜMSİAD Trabzon şubesi üyelerinden oluşan kalabalık bir heyet katıldı. Fuar programına ek olarak Gebze, Kocaeli ve Sakarya TÜMSİAD şubelerini de ziyaret edilerek, bir dizi inceleme ve fabrika ziyaretlerinde bulundular.

20151105aw568864_01.jpg

TÜMSİAD Gebze Şubesi ziyaret ederek, şubenin yapmış olduğu faaliyetler hakkında fikir alışverişi yapıldıktan sonra TÜMSİAD Gebze üyelerinden olan İshakoğlu şirketler bünyesinde toz şeker ve kesme şeker fabrikasını ve paketleme ünitesini, soğuk lastik kaplama ünitesini, dünyanın çeşitli ülkelerine ihracat yapan LORİS marka parfümlerinin imal edildiği fabrikayı, Ceylanoğlu Plastik ve Kalıp Sanayini gezerek, yöneticileri ile toplantılar yaparak fikir alışverişinde bulundular.

Programın diğer ayağı olan Kocaeli TÜMSİAD ziyaret edilerek, şubenin yapmış olduğu faaliyetler ve etkinlikler istişare edildikten sonra TÜMSİAD Kocaeli üyelerinden çelik konstrüksiyon, inşaat sektörü için çeşitli proses ekipmanları ve benzeri işler yapan ÇEL-KON firması ziyaret edilerek, yapmış olduğu imalatlar yerinde incelenerek yetkililerden bilgiler alındı.

Programın son ayağı olan Sakarya’da TÜMSİAD ziyareti gerçekleşti.

20151105aw568864_02.jpg

20151105aw568864_03.jpg

20151105aw568864_04.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam