Tüfekle kendini vurdu!

Kocaeli'nin Bayraktar Köyü'nde, babasının tüfeği ile kalbine ateş eden genç, kanlar içerisinde çırpınırken babasını cep telefonundan aradı. Gencin, babasına, 'Kendimi vurdum baba' dediği öğrenildi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alına

Tüfekle kendini vurdu!

Kocaeli'nin Bayraktar Köyü'nde, babasının tüfeği ile kalbine ateş eden genç, kanlar içerisinde çırpınırken babasını cep telefonundan aradı. Gencin, babasına, 'Kendimi vurdum baba' dediği öğrenildi. Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınan genç, bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Kocaeli'nin Bayraktar Köyü'nde meydana gelen olayda; geçimini çiftçilikle sağlayan Bayraktar Köyü sakini Muharrem ve Sultan Bayram çiftinin oğlu 17 yaşındaki Doğan, gece saat 03.00 sularında babasının evde bulunan tüfeğini yanına alarak açık araziye çıktı. Evden uzaklaşan genç, bir süre yürüdükten sonra açık arazide yanında getirdiği tüfeğin namlusunu göğsüne dayayarak bir el ateş etti. Kendini vurduktan sonra kanlar içinde yere yığılan Doğan, cep telefonu ile babasını arayarak, "Kendimi vurdum baba" dediği ve ölmek üzere olduğu bölgenin tarifini verdiği öğrenildi.

Oğlundan aldığı telefon sonrasında harekete geçen Baba Muharrem Bayram, Jandarma ve Sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı genç, ambulansla, önce Kocaeli Devlet Hastanesi'ne, ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kocaeli Devlet Hastanesi'nden sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyat olan Doğan Bayram, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Genç Doğan'ın neden intihar ettiği konusunda yakınlarının ve köy sakinlerin bir fikir sahibi değilken, jandarma olayla ilgili inceleme başlattı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler