Travestinin kıskançlık kavgası

 BURSA'da bankadan çektiği kredi ile ameliyat olup cinsiyet değiştiren ve daha sonra Mehmet Özen ile evlenen transseksüel Öykü Evren Özen (40), eşinin aşk yaşadığını öne sürdüğü 'Begüm' takma adlı travesti Ali Nizam Korkmaz ile dün akşam önce tartıştı, so

Travestinin kıskançlık kavgası

 

BURSA'da bankadan çektiği kredi ile ameliyat olup cinsiyet değiştiren ve daha sonra Mehmet Özen ile evlenen transseksüel Öykü Evren Özen (40), eşinin aşk yaşadığını öne sürdüğü 'Begüm' takma adlı travesti Ali Nizam Korkmaz ile dün akşam önce tartıştı, sonra kavga etti. Korkmaz'ın yanında taşıdığı satır ile bacaklarından yaralanan Özen ile AIDS'li olduğu öne sürülen arkadaşı E.B. hastanede ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Kavga sonrası 'Begüm' takma adlı travesti gözaltına alındı. 

 

Bursa'da, kısa adı 'Gökkuşağı' olan Travestileri Transseksüelleri Gayleri ve Lezbiyenleri Koruma Yardımlaşma ve Kültürel Etkinlikleri Geliştirme Derneği'nin Başkanlığını yapan Öykü Evren Özen, 2006 yılının kasım ayında, bankadan kredi çekerek 15 bin TL'ye Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde ameliyatla kadın oldu. 'Ömer' olan adını 'Öykü' olarak değiştiren Özen, pembe nüfus cüzdanı aldı. Öykü Evren Özen ameliyat sonrası 7 Temmuz 2007 tarihinde, 12 yıllık sevgisi Mehmet Özen ile travesti arkadaşlarının katıldığı düğünle evlendi.

 

KISKANÇLIK NEDENİYLE İNTİHARA KALKIŞMIŞTI

 

Eşini kıskanması ile tanınan ve bu nedenle bir kez intihara kalkışan Öykü Evren Özen, bir süre önce eşinin kendisini, 'Begüm' takma adlı travesti Ali Nizam Korkmaz ile aldattığını öğrenince, iddiaya göre Korkmaz'ı ölümle tehdit etti. Bunun üzerine hakkında ceza davası açılan Öykü Evren Özen beraat etti.

 

İddiaya göre AIDSL'li olan E.B isimli travesti arkadaşı ile Arap Parkı'nda oturan Özen, bu sırada yanlarından geçen, eşinin aşk yaşadığı öne sürülen Korkmaz ile tartışmaya başladı. Küfürleşme sonrası kavgaya dönüşen olayda iddiaya göre çantasındaki satırı çıkartan Korkmaz, kavga ettiği Özen ile olayı ayırmak isteyen E.B. isimli travestiyi yaraladı. Hastaneye giden ve ayakta tedavi olan Özen ile E.B. taburcu edildi.

 

Öykü Evren Özen'in Çarşı Polis Merkezi'ne şikayet etmesi üzerine Ali Nizam Korkmaz gözaltına alındı.

 

Olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler