Travesti bıçakla ölü bulundu!

  Edinilen bilgiye göre, Kadir Kızılkaya isimli ve N.R. takma adlı bir travesti, Kadınlar Denizi Andaç Sitesi'nde kiraladığı tripleks villada, bir arkadaşı tarafından ölü olarak bulundu. Arkadaşının haber vermesi üzerine olay yerine gelen Kuşadası Emniyet

Travesti bıçakla ölü bulundu!

 

 

Edinilen bilgiye göre, Kadir Kızılkaya isimli ve N.R. takma adlı bir travesti, Kadınlar Denizi Andaç Sitesi'nde kiraladığı tripleks villada, bir arkadaşı tarafından ölü olarak bulundu. Arkadaşının haber vermesi üzerine olay yerine gelen Kuşadası Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, şahsın cesedini yatak odasının girişinde yarı çıplak halde buldu. Yapılan araştırmada bıçaklanarak öldüğü tespit edilen şahsın cesedi, Kuşadası Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kuşadası Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro

Amirliği'ne bağlı ekipler, olayın ardından cinayetin aydınlatılması ve faillerin bulunabilmesi için geniş çaplı bir araştırma başlattı. 

Bu arada, arkadaşlarının ölüm haberini alan bir grup travesti, önce Asayiş Büro Amirliği'ne gitti. Cinayetle ilgili bilgi alan grup, daha sonra Kuşadası Devlet Hastanesi morguna geldi. Cinayete tepki gösteren grup, olayın bir an önce aydınlatılmasını istedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler