Trafik kazasında ölen anne-kız toprağa verildi

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde su doldurmaya giderken devrilen kamyonun altında kalarak yaşamını yitiren anne ve kızının cenazesi toprağa verildi.    Çatalağzı beldesinde üzerilerine kamyon devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Havva Celep (57) ve kızı Mürv

Trafik kazasında ölen anne-kız toprağa verildi
Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde su doldurmaya giderken devrilen kamyonun altında kalarak yaşamını yitiren anne ve kızının cenazesi toprağa verildi.
 
 Çatalağzı beldesinde üzerilerine kamyon devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Havva Celep (57) ve kızı Mürvet Gören'in (38) cenazeleri, yakınları tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınarak Doğancılar Mahallesi'ndeki evlerine götürüldü. 
 
Burada helallik alınmasının ardından Celep ve Gören için Doğancılar Mahallesi Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Anne-kızın cenazeleri, kılınan cenaze namazının ardından mahalledeki aile mezarlığına defnedildi. 
 
Havva Celep'in eşi Kadir Celep'in de 2013'te Çatalağzı beldesinde özel bir kömür yıkama tesisinde çalışırken iş kazasında hayatını kaybettiği öğrenildi. 
 
Serkan T'nin kullandığı 67 EH 535 plakalı kamyon dün Çatalağzı beldesinde ellerindeki bidonlarla su doldurmaya giden anne Celep ve kızı Gören'in üzerine devrilmiş, yaralanan anne-kız Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesinde yaşamını yitirmişti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam