Trafik canavarı iş başında

Çankırı'dan Yapraklı ilçesi istikametine giden Hüseyin Gençtürk (41) yönetimindeki 06 NN 436 plakalı otomobil, Sazcağız mevkisinde arızalandığı için park halindeki 06 ZA 137 plakalı otomobile çarptı.Kazada, arızalandığı için park halinde bekleyen otomobil

Trafik canavarı iş başında

Çankırı'dan Yapraklı ilçesi istikametine giden Hüseyin Gençtürk (41) yönetimindeki 06 NN 436 plakalı otomobil, Sazcağız mevkisinde arızalandığı için park halindeki 06 ZA 137 plakalı otomobile çarptı.

Kazada, arızalandığı için park halinde bekleyen otomobilde bulunan Recep Gökmen olay yerinde hayatını kaybederken, aynı otomobilde bulunan Ali Eryılmaz (48), Abdulkadir Uğur (12) ağır yaralandı. Diğer otomobilin sürücüsü Hüseyin Gençtürk ile yanındaki Ayşegül Gençtürk(12), Abdulkadir Gençtürk (15) ve İbrahim Gençtürk (10) yaralandı.
 
Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan Ali Eryılmaz ve Abdulkadir Uğur'un durumunun ağır olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam