Trabzon'un gözbebeği işadamı Zorlu'nun son durumu!

Zorlu Grubu’na ait Bell- 430 tipi helikopter önceki gün Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve eşi ile Prof. Dr. Yunus Aydın, Nurcan Aydın, Ayşe Nilgün Aydın ve Nurhan Karabacak’ı İstanbul’a götürmek için Dalaman’dan havalanmıştı.Heliko

Trabzon'un gözbebeği işadamı Zorlu'nun son durumu!

Zorlu Grubu’na ait Bell- 430 tipi helikopter önceki gün Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Nazif Zorlu ve eşi ile Prof. Dr. Yunus Aydın, Nurcan Aydın, Ayşe Nilgün Aydın ve Nurhan Karabacak’ı İstanbul’a götürmek için Dalaman’dan havalanmıştı.

Helikopter saat 18:00 sıralarında Aydın semalarına geldiğinde motorlarından biri arızalanmıştı. Pilotlar Akın Yağmurlu ve Gülten Karaçay Aydın’ın Karacasu İlçesine bağlı Yenice Mahallesi’ndeki Sırma Su Tesisleri pistine zorunlu iniş gerçekleştirmişti.

Ahmet Nazif Zorlu yaptığı açıklamada, “Ben bir başka helikopter ile İstanbul’a döndüm. Sıcağı sıcağına ne yaşadığımızı anlamadım. Ancak bugün olayın ciddiyetini daha iyi anladım. Çok şükür ciddi bir sıkıntı yaşamadık. Sadece bir arkadaşımız belinde bir ağrı hissettiği için hastanede kontrol edildi. Hiçbirimiz de bir sorun yok” dedi.

İKİNCİ EVİM TRABZON

Aslen Denizlili olan Ahmet Nazif Zorlu için Trabzon’un önemi çok büyük. 15 yaşında amcası ile çıktığı iş gezisinin son durağı olarak Trabzon’a gelen Zorlu, 1960 yılında burada açılan dükkânın başına geçti. Askere gidene kadar burada çalıştı. Daha sonra askere giden Ahmet Nazif Zorlu, asker dönüşü 3 yıl daha Trabzon’da çalıştı.

Trabzon’da çalıştığı dönemlerde önemli dostluklar edinen Zorlu, şehri sık sık ziyaret ediyor. Bir dönem adı Trabzonspor başkanlığı için geçen Zorlu, takıma önemli katkılar sağladı. Ahmet Nazif Zorlu “2'nci memleketim" dediği Trabzon'un ilk 5 yıldızlı oteli Zorlu Grand Otel'i de yaptırmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam