Trabzonsporlu musun dedi ve...!

Konya'nın Bozkır ilçesi devlet hastanesinde görev yapan bir doktor, üzerinde Trabzonspor formasıyla hastaneye getirilen çocuğa, 'Trabzonsporlu musun' diye sorduğu için dört yerinden bıçaklandığı iddia edildi.  Konya İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirc

Trabzonsporlu musun dedi ve...!

Konya'nın Bozkır ilçesi devlet hastanesinde görev yapan bir doktor, üzerinde Trabzonspor formasıyla hastaneye getirilen çocuğa, 'Trabzonsporlu musun' diye sorduğu için dört yerinden bıçaklandığı iddia edildi. 

 

Konya İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, Bozkır Devlet Hastanesi'nde görevli doktor İbrahim Halil Şimşek'in, bir hasta yakını tarafından bıçaklandığını, ağır yaralı olarak Konya Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldığını söyledi.

 

Konya İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Küçükkendirci, yaralı doktoru hastanede ziyaret etti. Olayla ilgili bilgi alan İl Sağlık Müdürü Küçükkendirci yaptığı açıklamada, doktorun hasta bir çocuğa sorduğu bir soru nedeniyle bıçaklandığını söyledi. Küçükkendirci, "Saldırıya uğrayan doktor arkadaşımız, hastaneye getirilen küçük çocukla iletişim kurmak için bazı sorular sormuş. Çocuğun tedavisi sırasında rahatlasın diye 'Trabzonspor formasıyla gelmişsin. Trabzonspor'u mu tutuyorsun? diye sormuş. Çocuğun babası tedavinin ardından evine gitmiş. Alkollü bir şekilde tekrar hastaneye gelip doktor arkadaşa, "Trabzonspor'unun da, Beşiktaş'ının da diyerek saldırıda bulunmuş. Doktor arkadaş dört yerinden bıçaklanmış. Hemen polis gelip olaya müdahale etmiş. Ancak saldırgan polisin elinden kurtulup acil servisin kapısını kırıp tekrar doktor arkadaşı bacaklarından bıçaklamış. Doktor, Bozkır Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hekim arkadaşımızın sağlık durumu iyi. Hayati tehlikesi yok. " dedi.

 

Öte yandan doktoru bıçaklayan H. Ö. gözaltına alındı. Şüpheli H. Ö. 'nün polisteki ifadesinde, doktoru muayeneye getirdiği çocuğuyla yeteri kadar ilgilenmediği gerekçesiyle bıçakladığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam