Trabzonspor sevgisi neler yaptırıyor?

Trabzonspor taraftarı Hacı Soylu, takımına olan sevgisinden dolayı otomobilinin içini ve dışını bordo-maviye boyadı.Amasya'da yaşayan ama aslen Trabzonlu olan iş adamı Hacı Soylu, takımına olan sevgisini otomobilinin içini ve dışını bordo-maviye boyayarak

Trabzonspor sevgisi neler yaptırıyor?

Trabzonspor taraftarı Hacı Soylu, takımına olan sevgisinden dolayı otomobilinin içini ve dışını bordo-maviye boyadı.

Amasya'da yaşayan ama aslen Trabzonlu olan iş adamı Hacı Soylu, takımına olan sevgisini otomobilinin içini ve dışını bordo-maviye boyayarak gösterdi.

Soylu, fanatik Trabzonsporlu olduğunu belirterek, takımına duyduğu sevgiyi böyle göstermek istediğini anlattı.

Otomobilini yaklaşık 1,5 ayda boyatarak tamamladığını dile getiren Soylu, "Bunun üzerine çok araştırma yaptım. Türkiye'de böyle bir tasarımın olmadığını gördüm. Bir Trabzonspor taraftarı olarak böyle bir şey yapmayı uygun gördüm. Biz Trabzonspor aşığıyız, daha fazlası gerekirse onu da yaparız" ifadelerini kullandı.

RUHSATIMDA OTOMOBİLİMİN RENGİ BORDO MAVİ DİYE GEÇİYOR

Soylu, otomobilinin ruhsatıyla ilgili de bir takım çalışmalar yaptığını anlatarak, "Aracımı bordo-maviye boyayabilmek için gerekli prosedürleri gerçekleştirdim. Daha sonra da otomobilim için izin aldım. Ruhsatımda otomobilimin rengi bordo-mavi diye geçiyor" diye konuştu.

 Otomobilinin tasarımının da kendisine ait olduğunu ifade eden Soylu, sözlerini şöyle sürdürdü:

 "Projesi de tasarımı da bana ait. Halısından paspasına, kaplamasından iç boyasına kadar tamamı benim fikrimdir. Otomobilimi görüp beğenenler arasından satın almak isteyenler oluyor. Kesinlikle otomobilimi satmak istemiyorum. Ben onu satmak için bu hale getirmedim. Otomobilim benim için çok değerli. Ben taraftarı olduğum Trabzonspor için böyle bir şey yaptım. Bu kapsamda daha farklı bir otomobil üzerinde  farklı bir tasarım daha uygulamak istiyorum."

Soylu, otomobilinin herkesin ilgisini çektiğini de vurgulayarak,  bazı vatandaşların arabasının önünde durarak fotoğraf çektirdiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam