Trabzonlunun silahı tehlike saçtı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı Hisarönü Köyü'nde, alnından tabancayla vurulan 3 yaşındaki Aysu G., annesi ve komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı. Küçük kızın, annesinin eşine ait tabancayı kaldırmak isterken elinden düşürmesiyle, kazayla vuruldu

Trabzonlunun silahı tehlike saçtı

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ne bağlı Hisarönü Köyü'nde, alnından tabancayla vurulan 3 yaşındaki Aysu G., annesi ve komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı. Küçük kızın, annesinin eşine ait tabancayı kaldırmak isterken elinden düşürmesiyle, kazayla vurulduğu ileri sürüldü.

Hisarönü Köyü'nde yaşayan 28 yaşındaki Y.G., dün saat 23.00 sıralarında alnından tabancayla vurulan 3 yaşındaki kızı Aysu G.'yi komşularının da yardımıyla Muğla Devlet Hastanesi'ne götürdü. Küçük kızın sol gözünün üç santim üzerinden alnına isabet eden kurşunun kafatası kemiğini ve yumuşak dokuyu parçalayarak arkadan çıktığı belirlendi. İlk belirlemeye göre uzak mesafeden açılan ateş sonucu vurulduğu sanılan küçük kızın, İzmir'deki bir hastaneye sevkine karar verildi. Ancak, küçük Aysu G.'in uzun ambulans yolculuğunu kaldıramayacağını düşünülerek, ameliyata alındı. Beyin Cerrahı Opr. Dr. Serhat Aydıner tarafından 8 saat süren ameliyata alınan kızın, sağlık durumunun iyiye gittiği, yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü bildirildi.

Opr. Dr. Aydıner "Yaralı çocuk bize getirildiğinde, mermi kafatasını parçalamış ve yumuşak dokuya zarar vermişti. Kanama devam ediyordu. Hemen ameliyata aldık. Parçalanan kemikler temizlendi. Sol kolda felç var. Sol bacağı da hafif felç var. Tepkilere yanıt veriyor. Sağlık durumu iyiye gidiyor. Bu olay İbrahim Tatlıses'in yaralanmasından daha ciddi. Kafatasını sıyırma değil direkt parçalamış. Felç kalma riski var. Ancak, bu 72 saat sonra belli olacak" dedi.

ANNESİ KAZAYLA VURDU İDDİASI

Aysu G.'nin, annesi Y.G., tarafından kazayla vurulduğu ileri sürüldü. Y.G.'nin memleketi Trabzon'a giden şömine ustası olan eşi 32 yaşındaki E.G.'nin tabancasını çocuklarının ulaşamayacağı yüksek bir yere kaldırmak isterken düşürdüğü, ruhsatsız tabancasının ateş almasıyla kızı Aysu G.'yu vurduğu iddia edildi.

ANNE BAYGINLIK GEÇİRDİ

Olayın şokunu üstünden atamayan anne Y.G., kızının ameliyattan çıktığını öğrenince baygınlık geçirdi. Acil serviste müdahalesi yapılan Y.G.'ye serum takılıp, sakinleştirici ilaç verildi. Jandarma, olayın çok yönlü olarak araştırıldığını bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam