Trabzonlu Y.Emre getiriliyor mu?

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Libya'daki olaylarda, Trablus yakınlarındaki şantiyede silahla vurularak öldürülen Trabzonlu işçi Yunus Emre Çelik'in cenazesinin Türkiye'ye getirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.Kızılcık, AA muhabirine yaptı

Trabzonlu Y.Emre getiriliyor mu?

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Libya'daki olaylarda, Trablus yakınlarındaki şantiyede silahla vurularak öldürülen Trabzonlu işçi Yunus Emre Çelik'in cenazesinin Türkiye'ye getirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

Kızılcık, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çelik'in cenazesinin bir an önce Türkiye'ye getirilmesi için Dışişleri Bakanlığı nezdinde çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Cenazenin nakli konusunda henüz netleşen bir durum olmadığını ifade eden Kızılcık, konunun bugün netleşmesinin beklendiğini kaydetti.

Öte yandan, Dışişleri Bakanlığı yetkililerinin, sürekli olarak Yunus Emre Çelik'in yakınlarını arayarak gelişmeler hakkında kendilerine bilgi verdikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler