Trabzonlu Wushucular hedef büyüttü

Antalya'da düzenlenen Wushu Türkiye şampiyonasından madalyalar ile dönen Wushu Antrenörü Bülent Samat ve genç sporcular hedef büyüterek dünya şampiyonasına ön elemelerine katılıyor.    Sakarya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası ön eleme müsabakaları ö

Trabzonlu Wushucular hedef büyüttü
Antalya'da düzenlenen Wushu Türkiye şampiyonasından madalyalar ile dönen Wushu Antrenörü Bülent Samat ve genç sporcular hedef büyüterek dünya şampiyonasına ön elemelerine katılıyor. 
 
Sakarya’da düzenlenecek olan Dünya Şampiyonası ön eleme müsabakaları öncesi Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan’ı ziyaret eden Wushu Antrenörü Samat ve sporcular, kendilerine verilen destek için teşekkür ettiler. Wushu Antrenörü Bülent Samat yaptığı açıklamada, “Bugüne kadar bize destek olan Başkanımıza minnettarız. Bakın bundan önce Antalya’da ki turnuvada başarılı olmamızın tek nedeni Koray Koçhan’dır. Eşofmanımızdan, otelimizden, tüm ihtiyaçlarımızı karşıladı. O zaman bize “madalyasız dönmeyin” demişti. Bizde sporcularımızla çok ciddi başarılar elde ettik. Şimdi Dünya şampiyonası ön elemelerine 3 sporcumuz ile katılıyoruz. İnşallah tekrar başarılı bir sonuç ile ilçemize geri geleceğiz” dedi.
 
Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan ise “Biz sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Maçkaspor, Esiroğluspor, Galyanspor, Wushu ve diğer bütün sporlarımıza destek veriyoruz. Her zaman sporcularımızın yanındayız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler