Trabzonlu Uğur'a tek kurşun

Büyükçekmece’de önceki akşam eve gelmeyen Trabzonlu Uğur Kurşun’un ailesi, dışarıda bulunan aracına bakmaya indi. Aracı kontrol eden aile, Kurşun’un cesedini aracın bagajında bulunca polise haber verdi. Yapılan incelemelerde Kurşun’un kafasına bir el sila

Trabzonlu Uğur'a tek kurşun
Büyükçekmece’de önceki akşam eve gelmeyen Trabzonlu Uğur Kurşun’un ailesi, dışarıda bulunan aracına bakmaya indi. Aracı kontrol eden aile, Kurşun’un cesedini aracın bagajında bulunca polise haber verdi. Yapılan incelemelerde Kurşun’un kafasına bir el silahla ateş edilerek öldürüldüğü belirlendi.
 
Olayla ilgili başlatılan soruşturmada Kurşun’la ilgili önemli ayrıntılar ortaya çıktı. Kurşun’un Antalya’da bir yıl önce meydana gelen bir cinayet olayında yargılandığı belirlendi. Geçen yıl bir barda meydana gelen kavgada Ertan Altunkaya öldürülmüş 4 kişi ise yaralanmıştı. Bu cinayetle ilgili yapılan soruşturma da Ertan Altunkaya’yı öldürdüğü belirlenen plaj işletmecisi Yılmaz Başlar yakalanmıştı. Kurşun ise çıkan kavgada silahla 2 kişiyi yaralamıştı.
 
Kasten adam öldürme suçundan ömür boyu hapsi istenen Yılmaz Başlar, Ertan Altunkaya’nın kendisini tahrik ettiğini iddaa ederek “Ertan Altunkaya eşime, evliliğimizden önce arkadaşlık teklifinde bulunmuş. Eşim bu teklifi kabul etmediği halde bu kişi benim evliliğimle ilgili çevresinde ‘ikinci el araba aldı’ gibisinden laflar kullanmıştır. Olay gecesi bana ‘Nasıl bir adam olduğumu git karına sor’ dedi. Bu kişi bana kendisini öldürttü.” demişti.
 
3 ay önce sonuçlanan davada Başlar, ömür boyu hapse mahkum oldu. Aynı olayda önce tutuklanan ardından tutuksuz yargılanan Uğur Kurşun da genel güvenliği kasten tehlikeye sokmaktan 5 ay ve silah taşımak suçundan da toplam 10 ay hapis cezası almıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler