Trabzonlu şehit geçici görevle gitmiş!

Haber61 - Haber Servisi - Hakkari'nin Şemdinli - Yüksekova karayolunda akşam saatlerinde PKK'lıların, araçları durdurup kimlik kontrolü yapması nedeniyle bölgeye sevkedilen Özel Harekat polisleri, PKK'lıları uzaklaştırdıktan sonra geri dönerken tekrar sal

Trabzonlu şehit geçici görevle gitmiş!
Haber61 - Haber Servisi - Hakkari'nin Şemdinli - Yüksekova karayolunda akşam saatlerinde PKK'lıların, araçları durdurup kimlik kontrolü yapması nedeniyle bölgeye sevkedilen Özel Harekat polisleri, PKK'lıları uzaklaştırdıktan sonra geri dönerken tekrar saldırıya uğramış ve aslen Trabzonlu olan Özel harekat polisi Ahmet Çamur burada şehit olmuştu.
 
Haber61.net'in edindiği bilgiye göre Trabzon'un Çaykara ilçesi nufusuna kayıtlı olan şehit polis Ahmet Çamur'un Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat İhtisas Daire Başkanlığı'nda eğitici Özel Harekat Uzmanı olduğu ve geçici görevle Hakkari'ye gönderildiği öğrenildi.
 
3 çocuk babası olan şehit Polis Ahmet Çamur'un eşinin ise Ankara'da hakim olarak görev yaptığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam