Trabzonlu şehidin paylaşımı duygulandırdı!

Hakkari Şemdinli - Yüksekova karayolunu işmakinesi ile kapatmaya çalışan PKK'lılara müdahale ederken uğradıkları saldırıda yaralanan Trabzon Özel Harekat Polisi Ahmet Çamur, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şeh

Trabzonlu şehidin paylaşımı duygulandırdı!

Hakkari Şemdinli - Yüksekova karayolunu işmakinesi ile kapatmaya çalışan PKK'lılara müdahale ederken uğradıkları saldırıda yaralanan Trabzon Özel Harekat Polisi Ahmet Çamur, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Şehit Polis Ahmet Çamur'un sosyal medyada AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Kösaoğlu'nun paylaştığı fotoğrafların altına yaptığı yorum herkesi duygulandırdı.

Kösaoğlu'nun, Kızılay'a yaptığı kan ve kök hücre bağışının ardından "Kan ver hayat ver, Kan ve kök hücre bağışında bulunduk" başlığı ile paylaştığı fotoğrafların altına, şehit polis Ahmet Çamur, "hemşerim bizde dağlarda veriyoruz kanı, sizinde güzel ama dağlarda kan vermek daha güzel" yorumunu yazdığı görüldü.

11911877_10153618300208120_1333698915_n.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam