Trabzonlu şehidin ailesine yardım yağdı

Haber61/Haber Servisi - İstanbul'da Sultanahmet'te Turizm Polisi Şube Müdürlüğü önündeki nöbetçi kulübesine düzenlenen canlı bombalı saldırıda hayatını kaybeden Trabzonlu Kenan Kumaş için Trabzonlular tarafından oluşturulan komite istediği evi aldı.Yardım

Trabzonlu şehidin ailesine yardım yağdı

Haber61/Haber Servisi - İstanbul'da Sultanahmet'te Turizm Polisi Şube Müdürlüğü önündeki nöbetçi kulübesine düzenlenen canlı bombalı saldırıda hayatını kaybeden Trabzonlu Kenan Kumaş için Trabzonlular tarafından oluşturulan komite istediği evi aldı.

Yardım komitesinden Hasan Kadayıf, “Şehidimizin evini iş adamı Ali Ağaoğlu aldı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Yardım kampanyamız bu ayın 26’sında sona erecektir. Şimdiye kadar 120 bin lira toplandı. 300 bin hedefimiz var. Bu parayı da şehidimizin ailesine teslim edeceğiniz. Çocuğunun 18 yaşına kadar ki eğitim masrafları ve nafaka ihtiyaç giderleri olsun. Yardımda bulunan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Yardım kampanyasına katılan ünlüler şu şekilde;

Ali Ağaoğlu  

Faruk Özak

Koray Aydın

Volkan Canalioğlu

Kaleci Onur

Beşiktaşlı futbolcular ile birlikte kaleci Tolga Zengin

Sedat Peker

Muhammet Balta

Yardım komitesi sosyal medyadan şu duyuruyu yaptı;

Sayın Ali AĞAOĞLU ŞEHİDİMİZ Kenan KUMAŞ'ın Aİlesine Trabzon'da EV almıştır.

Kendisine KOMITEMIZ adına sonsuz teşekkür ediyoruz. ALLAH kendisinden RAZI olsun.

Bizi kırmayıp dairenin alınmasına yapmış olduğu değerli katkılarından dolayı Sn İbrahim HACIOSMANOĞLUNA ve Sayın Şükrü KULEYİNE minnettarız. ALLAH Razı olsun.

TERÖRE LANET OKUYAN---------------------------

ŞEHİDİNE SAHİP ÇIKAN,VATAN SEVERLERE DUYURUMUZDUR.

8.ocak.2015 Tarihinde başlatmış olduğumuz, Hain bombalı saldırıda ŞEHİT düşen Hemşehrimiz Kenan KUMAŞ'ın Ailesine EV alma kampanyamız, Üstün başarı ve gayretlerle devam etmektedir.

Sayın Ali AĞAOĞLU'na DESTEK taleplerimizi kırmayıp, ŞEHİDİMİZE sahip çıktığı için Komitemiz olarak sonsuz teşekkür ediyoruz. ALLAH kendisinden RAZI olsun.

Bu konuda, bizi destekleyen, birer NEFER gibi çalışan,

sayın İbrahim HACIOSMANOĞLU'na ve Sayın Şükrü KULEYİN'e minnettarız. ALLAH onlardanda razı olsun.

VATANSEVERLER...

Evet. ŞEHİT'imizin Ailesi artık EV sahibi olmuştur.

Yardım kampanyamız devam etmekte olup, Toplayacağımız BAĞIŞLARI Ailenin GEÇİMİ ve Gülcan kızımızın hayatı boyunca eğitim ve öğrenim masraflarında kullanılmak üzere Aileye teslim edeceğiz.

DEĞERLİ DOSTLAR

Bir çoğunuzun, Basından ve sosyal medyadan okuduğunuz, Eski takım kaptanımız Beşiktaşlı TOLGA'nın şehidimize EV aldığı haberi kesinlikle doğru değildir. Sevgili kaptan TOLGA kampanyamız adına bir ASKER gibi çalışarak kendisi ve Beşiktaşlı futbolcular aralarında topladıkları para ile yardım kampanyamıza hatırı sayılır bir DESTEK'te bulunmuşlardır. Hepsine teşekkür ediyoruz ALLAH onlardan razı olsun.

SEVGİLİ ARKADAŞLAR

20.Ocak.2015 tarihinde bitireceğimizi söylediğimiz yardım kampanyamızı, Aşırı ısrar üzerine ve ciddi yardım beklentilerimizin olması vesilesiyle

26.Ocak.2015 tarihi akşamına kadar uzatmış bulunmaktayız

DUYARLI VATAN SEVERLERE komitemiz olarak teşekkür eder, saygılar sunarız.

YÜCE ALLAH YARDIMLARINIZI KABUL ETSİN..

======================================================

BANKA HESAP NUMARASI...

FİNASBANK MEYDAN ŞUBESİ-TRABZON

Hesap adı:Turhan EYÜBOĞLU,Remzi BAŞKAN,Hasan KADAYIF ortak hesabı

TL İÇİN ........İBAN NO: TR53 0011 1000 0000 0051 2869 46

EURO ..İÇİN İBAN NO: TR88 0011 1000 0000 0051 2872 86

DOLAR İÇİN İBAN NO: TR41 0011 1000 0000 0051 2872 59

====================================================

Yardım KOMİTESİ....

Hasan KADAYIF, Kürşat BAŞKAN, Turhan EYÜBOĞLU.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam