Trabzonlu Ramazan'da hastaneye gitmiyor!

Trabzon'da Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hastanelerin poliklinik hasta sayısında ilk günde belirgin bir düşüş gözlendi.Ramazan ayı dolayısıyla hasta muayene sayılarında önemli bir azalma gözlenirken, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde k

Trabzonlu Ramazan'da hastaneye gitmiyor!

Trabzon'da Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hastanelerin poliklinik hasta sayısında ilk günde belirgin bir düşüş gözlendi.

Ramazan ayı dolayısıyla hasta muayene sayılarında önemli bir azalma gözlenirken, Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde koridorların boş olması dikkat çekiyor. Vatandaşlar Ramazan olması münasebetiyle mecbur kalmadıkça doktora gitmemeyi tercih ederken, gelen hasta sayısındaki düşüşte Ramazan'ın yanı sıra yaz tatili köy ve yaylalara gitme gibi nedenlerin etkili olduğu belirtildi.

Ramazan öncesi günde 2 bin 3 bin arası seyreden poliklinik ve acil hasta sayısı Ramazan olması münasebetiyle 3'te bir oranına geriledi.

20150618aw454210_02.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam