Trabzonlu Müdür göreve başladı

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğünü yürütürken Gediz Emniyet Müdürlüğüne atanan Hacı Çağlar, görevine başladı.Çağlar, Aa muhabirine, ilgili kurumlar, aileler ve öğrencilerle işbirliği yaparak "Sağlıklı Yaşam Programı" çerçevesinde sağlıklı

Trabzonlu Müdür göreve başladı

Kütahya Emniyet Müdürlüğü Pasaport Şube Müdürlüğünü yürütürken Gediz Emniyet Müdürlüğüne atanan Hacı Çağlar, görevine başladı.

Çağlar, Aa muhabirine, ilgili kurumlar, aileler ve öğrencilerle işbirliği yaparak "Sağlıklı Yaşam Programı" çerçevesinde sağlıklı nesiller yetiştirilmesi için mücadele edileceğini söyledi.

İlçede bazı öğrencilerin sigara içmesine üzüldüğünü belirten Çağlar, sigara alışkanlığının bertaraf edilmesi için Emniyet Müdürlüğü olarak üzerlerine düşeni yapacaklarını bildirdi.

Trabzon'da 1961 yılında doğan Çağlar, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olduktan sonra 1983'te Emniyet Teşkilatında memuriyete başladı. Sivas, Van, Bursa, İstanbul ve Kütahya'da 28 yıl görev yapan Çağlar, 2007'den birkaç ay öncesine kadar Kütahya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünü yürütüyordu. Evli ve üç çocuk babası Çağlar, terör ve kötü alışkanlıklar konularında okullarda öğrencilere yönelik seminerler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler