Trabzonlu M.S Karısını böyle öldürdü!

Mustafa S, 23 Aralık 2011 tarihinde Lara bölgesi Güzeloba Mahallesi'nde gece saat 03.30 sıralarında Trabzon'dan 6 aydır ayrı yaşadığı eşi Rus asıllı Viktoria S ile barışmak için iki yakınıyla birlikte otomobille Antalya'ya geldi. Mustafa S, eşinin arkadaş

Trabzonlu M.S Karısını böyle öldürdü!

Mustafa S, 23 Aralık 2011 tarihinde Lara bölgesi Güzeloba Mahallesi'nde gece saat 03.30 sıralarında Trabzon'dan 6 aydır ayrı yaşadığı eşi Rus asıllı Viktoria S ile barışmak için iki yakınıyla birlikte otomobille Antalya'ya geldi. Mustafa S, eşinin arkadaş grubuyla evlerinin yakınındaki bir diskoda eğlendiğini duyunca disko önünde beklemeye başladı. Diskodan arkadaş grubuyla çıkan Viktoria ile konuşmak isteyen Mustafa S, eşinden boşanma davasını geri çekmesini istedi. Viktoria eşiyle konuşmak istemeyerek arkadaş grubuyla ayrıldı. İkna edemediği eşinin arkasından giden Mustafa S, bir marketin önünde üzerinde taşıdığı tabanca ile Viktoria'ya ateş etti. Genç kadın, boynuna isabet eden mermilerle olay yerinde hayatını kaybetti. Mustafa S., cesedin başında polisin gelmesini bekledi. Olay yerine gelen polis ekipleri, Mustafa S'yı gözaltına aldı. Viktoria S'nın cesedi incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.


Rus kadının eşi tarafından vurulma anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Rus kadın kaldığı evin karşısındaki bir diskoda arkadaşlarıyla eğlendikten sonra evine arkadaş grubuyla girerken ayrı yaşadığı eşi tarafından silahla önce kuytu bir köşeye çekiliyor ardından boynundan vuruluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam