Trabzonlu işçinin öldürülmesi

BİR TÜRK HAYATINI KAYBETTİDün akşam bir vatandaşımızın can kaybı bilgisi ulaştı. Bu vatandaşımızla ilgili daha detaylı bilgiler gelince paylaşacağız. Onun haricinde herhangi bir yaralanma veya ölüm yok.Trabzonlu Yunus Emre Çelik 27 yaşında. Trablus yakınl

Trabzonlu işçinin öldürülmesi

BİR TÜRK HAYATINI KAYBETTİ

Dün akşam bir vatandaşımızın can kaybı bilgisi ulaştı. Bu vatandaşımızla ilgili daha detaylı bilgiler gelince paylaşacağız. Onun haricinde herhangi bir yaralanma veya ölüm yok.

Trabzonlu Yunus Emre Çelik 27 yaşında. Trablus yakınlarındaki bir şantiyede maalesef istenmeyen bir olay sonucunda hayatını kaybetmiştir.

Vatandaşlarımıza evlerinin kapılarını açan Libyalı kardeşlerimize de teşekkür ediyoruz. Bu sayede bir tane Türk vatandaşına zarar gelmedi.

Oradaki başkonsolosluk ve elçiliklerimize de çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Oradaki hiçbir vatandaşımız kendisini sahipsiz olduğu kanaatine varmasın.

Üçüncü mesajım da iç kamuoyuna.

Çok değişik yorumlar yapılıyor. Biz burada her türlü plan ve alternatif çalışmayı yapıyoruz. Sayın Başbakanımız bizzat takip ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız da öyle

Burada her şeyden önce bir insani durum söz konusudur. Dolayısıyla tüm uluslararası toplumun düşünmesi gerek öncelikli husus, burada iç savaşı ortaya çıkaracak şartları yok etme konusunda çalışmak olmalıdır. Bölge ülkeleri ve diğer dost ülkelerle de dayanışmamız sürecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam