Trabzonlu işadamının evlat acısı!

Villa Bahçesinde Top Oynarken Canından Olduİşadamı İsmail Üçüncü'nün oğlu Burhan Yavuz Üçüncü (7) yeni taşındıkları villanın bahçesinde top oynarken araç kapısının altında kalarak hayatını kaybetti. Kazadan hemen sonra ağır yaralı olarak Göztepe Eğitim ve

Trabzonlu işadamının evlat acısı!

Villa Bahçesinde Top Oynarken Canından Oldu

İşadamı İsmail Üçüncü'nün oğlu Burhan Yavuz Üçüncü (7) yeni taşındıkları villanın bahçesinde top oynarken araç kapısının altında kalarak hayatını kaybetti. Kazadan hemen sonra ağır yaralı olarak Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan minik Yavuz, 6 gün süren yaşam mücadelesni kaybetti. Burhan Yavuz, yaşasaydı Ramazan'da ailesiyle birlikte Umre için gittiği Mekke'de sünnet olacaktı.

İşadamı İsmail Üçüncü, bir süre önce Beykoz Görele Köyü Çınar Sokak'taki tripleks villaya taşındı. Bir süre sonra Ales hastası olan baba İsmail Üçüncü, temiz hava almak için memleketi Trabzon'a gidince Anne Leyla Üçüncü oğlu Burhan Yavuz ile birlikte villada kaldı. Aile, villada oturmanın mutluluğunu yaşarken ansızın başlarına gelen olayla sarsıldı. Dört çocuklu Üçüncü Ailesi'nin en küçük oğlu Burhan Yavuz, villa bahçesinde top oynadığı sırada 6 metrelik araç kapısının altında kalarak feci şekilde yaralandı. Başından ağır yaralanan Burhan Yavuz, annesi ve komşuları tarafından hastaneye kaldırıldı. Burada hemen yoğun bakıma alınan Burhan Yavuz, başından 3 defa ameliyat edildi. Doktorların tüm çabalarına rağmen yaşama tutunma tutunamayan Yavuz, 6 gün süren mücadeleyi kaybetti. Burhaniye İlköğretim Okulu ikinci sınıf öğrencisi Yavuz'un ani ölümü aileyi derinden sarstı. Baba İsmail ile anne Leyla Üçünü, evlatlarının ölümü üzerine gözyaşlarına boğuldu. Minik Burhan Yavuz'un cenazesi önceki gün Edirnekapı Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

UMREDE SÜNNET OLACAKTI

Oğlunu kaybetmenin acısını yaşan baba İsmail Üçüncü, olay anını gazetecilere anlatırken göz yaşlarına boğuldu. Bu ayın 21'inde birlikte umreye gitmeye karar verdiklerini belirten Üçüncü, 'Yavuz harika bir çocuktu. Her yıl birlikte umreye gidiyorduk. Bu yılda yine umre yapacaktık. Rabbim o'nu bizden aldı. Eğer umreye gidebilseydik orada sünnet olacaktı. Onu veren de onu alanda Allah'tır. ' diye konuştu.

Olay sırasında villada bulunan anne Leyla Üçüncü ise olay anını şöyle anlattı. 'Ben içerde oturuyordum. Dışarıdan bir gürültü sesi geldi. Kızım koşarak geldi, Yavuz'un demir kapının altında kaldığını söyledi. Gittiğimizde kanlar içinde yerde yatıyordu. Üzerindeki demir kapıyı komşularımızın yardımıyla kaldırdık. Hemen hastaneye götürdük. Ama Rabbim Burhan Yavuz'u bizden aldı'. diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam