Trabzonlu Hasan 5 kişiye hayat olacak!

Trabzon’da bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastane beyin ölümü gerçekleşen 41 yaşındaki Hasan Kotan'ın organları; Trabzon, Ankara, İzmir, Antalya ve Samsun’da 5 kişiye nakledilecek.Arsin ilçesinde 4 gün önce bir minibüsün çarpm

Trabzonlu Hasan 5 kişiye hayat olacak!

Trabzon’da bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastane beyin ölümü gerçekleşen 41 yaşındaki Hasan Kotan'ın organları; Trabzon, Ankara, İzmir, Antalya ve Samsun’da 5 kişiye nakledilecek.

Arsin ilçesinde 4 gün önce bir minibüsün çarpması sonucu ağır yaralanan ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alınan 5 çocuk babası Hasan Kotan’ın dün akşam saatlerinde beyin ölümü gerçekleşti. Ailenin organların bağışlanması kararı alması üzerine yapılan araştırma sonrasında kalp, akciğer, karaciğer ve böbreklerinin, Trabzon, Ankara, İzmir, Antalya ve Samsun’da nakil bekleyen hastalar için uygun olduğu saptandı. Kotan’ın kalbi İzmir’e, akciğeri Ankara’ya, karaciğeri Antalya’ya, bir böbreği Samsun’a gönderildi, diğer böbreği de Trabzon’da bir hastaya nakledilmek üzere alındı. Hasan Kotan'ın cenazesi, Arsin Başdurak köyünde ikindi namazı sonrasında toprağa verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam