Trabzonlu genç baba kansere yenildi

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da uzun süre uğraştı… Didindi.. Çocuklarına güzel bir gelecek kurmak, evine ekmek getirmek için elinden geleni yaptı ama… Olmadı! Denedi yine olmadı.Ardından İstanbul’a gitti. Bir küçük çay ocağında tost satmaya başladı. 2

Trabzonlu genç baba kansere yenildi

Haber61/Haber Servisi - Trabzon’da uzun süre uğraştı… Didindi.. Çocuklarına güzel bir gelecek kurmak, evine ekmek getirmek için elinden geleni yaptı ama… Olmadı! Denedi yine olmadı.

Ardından İstanbul’a gitti. Bir küçük çay ocağında tost satmaya başladı. 2 çocuk babası Çarşıbaşılı Muhammet Selcik tam her şeyi yoluna koymuştu ki… 6 ay önce beyninde bir tümör olduğunu öğrendi.

Kanser illeti yakasına en mutlu anında yapıştı. Bir süre mücadele etti. Ama olmadı. Ardında kızları İlknur ve Semiha ile çekildiği o mutlu fotoğraf kaldı. O an çocuklarını son kez öpmüştü… Cenazesi bugün ailesi tarafından İstanbul’dan hava yolu ile Trabzon’a getirildi. Köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam