Trabzonlu Fatma engelliler komisyonu kurdu

İstanbul’da yaşayan Trabzonlu Fatma hayatını engelli insanların sorunlarına ayırmış. Onları mutlu etmek ve toplumsal hayatın içine çekmek için büyük gayret gösteriyor.ENGELLİLER KOMİSYONU OLUŞTURDUTrabzon Akçaabatlı Fatma Topal İstanbul Başakşehir’de Enge

Trabzonlu Fatma engelliler komisyonu kurdu

İstanbul’da yaşayan Trabzonlu Fatma hayatını engelli insanların sorunlarına ayırmış. Onları mutlu etmek ve toplumsal hayatın içine çekmek için büyük gayret gösteriyor.

ENGELLİLER KOMİSYONU OLUŞTURDU

Trabzon Akçaabatlı Fatma Topal İstanbul Başakşehir’de Engelli vatandaşların eli-kolu-gözü olmaya devam ediyor. Başakşehir AK Parti Engelliler Komisyonunda görev alan ve kendisi de işitme engelli çocukların annesi olan Fatma Topal çalışmalarıyla büyük takdir topluyor.

Geçen hafta Başakşehir’de AK parti Engelliler komisyonu olarak düzenlenen etkinlikte de birçok engelli bir araya gelerek gönüllerince eğlenme ve tanışma fırsatı buldu. Etkinliğe AK Parti İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Başakşehir Belediye Başkanı, Mevlüt Uysal, İlçe Başkanı Ayhan Özgürel, Sosyal isler Başkanı Cevdet Çelik Engelliler Komisyon başkanı Murat Kutlubay, Meclis Üyesi Recep Özer Meclis ve Demiralay Hatice katıldı.

ONLARA ACIMAYI ARTIK BİR TARAFA BIRAKALIM

“Engelli insanlara acımayı bir kenara bırakalım, onların arkasında değil yanında olalım” diyen Fatma Topal “Ne yazık ki hala  engelli çocuklarını evden dışarı çıkarmayan,onları sokaktan,parklardan uzak tutan ailelerimiz var.Önce ailelerden başlamalıyız onların bu sorunlar karşısında duyarlı olmasını sağlamalıyız.Benim de engelli çocuklarım var ama asla hayattan kopuk değiliz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam