Trabzonlu Başsavcı'dan hükümlülüre ödül

Aslen Trabzonlu olan Yozgat Cumhuriyet baş savcısı Ahmet Yavuz düzenlediği ödül töreni ile hükümlülere Trabzonspor eşofmanı hediye etti.Tayfa Haber'in haberine göre, Yozgat E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda 19/11/2014 tarihinde hükümlü ve tutuklu

Trabzonlu Başsavcı'dan hükümlülüre ödül

Aslen Trabzonlu olan Yozgat Cumhuriyet baş savcısı Ahmet Yavuz düzenlediği ödül töreni ile hükümlülere Trabzonspor eşofmanı hediye etti.

Tayfa Haber'in haberine göre, Yozgat E Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumunda 19/11/2014 tarihinde hükümlü ve tutuklulara Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ödül verildi. Yozgat E Tipi ceza infaz kurumunda yapılan törende, Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, İnfaz Savcısı Kamil Furkan Efe, Cumhuriyet Savcıları ve Kurum 2. Müdürü Eyüp Karadeniz de hazır bulundular.

Trabzonlu ve iyi bir Trabzonspor taraftarı olduğu bilinen Yozgat Cumhuriyet baş savcısı Ahmet Yavuz, 1461 Trabzon isim sahibi ve eski başkanlarından Serkan Kılıç'ın hibe ettiği 20 adet Trabzonspor eşofmanını hükümlülere hediye etti. Eşofman takımlarını alan hükümlü ve tutuklular Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz’a teşekkür ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

basliksiz-1-kurtarildi-kurtarildi.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam