Trabzonlu Başsavcı Alanya'da

Alanya Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Yener Yavuz, görevine başladı. Gazetecileri makamında kabul eden Yavuz, Trabzonlu olduğunu, Alanya'ya daha önce tatil için geldiğini ve çok sevdiğini söyledi. Eşi Talay Yavuz'un da hakim olarak Alanya'ya atandığı

Trabzonlu Başsavcı Alanya'da

Alanya Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Yener Yavuz, görevine başladı.

Gazetecileri makamında kabul eden Yavuz, Trabzonlu olduğunu, Alanya'ya daha önce tatil için geldiğini ve çok sevdiğini söyledi. Eşi Talay Yavuz'un da hakim olarak Alanya'ya atandığını hatırlatan Yavuz, eski gazeteleri inceleyerek Alanya hakkında bilgi edindiğini dile getirdi.

Yavuz, 'Alanya'da adli yargı işlemleri bundan önce nasıl yürüyorsa, bize düşen görev bu işlemlerin daha da hızlı ilerlemesini sağlamaktır. Kolluk kuvvetlerimizin yaptığı başarılı operasyonlara verilen destek sürecek ve suç ile suçluya geçit verilmeyecektir' dedi.

İlk iş gününde adliye binası ve Alanya L Tipi Cezaevinde incelemelerde bulunduğunu anlatan Yavuz, 'Eski Başsavcı'mız sayın Ali Yeldan tarafından yapılan çalışmaları takdirle karşıladım. Mesleğimin 15. yılında Alanya'da ve Alanya halkıyla olmaktan mutluluk duyuyorum' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler