Trabzonlu Balıkesir'de öldü!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, son günlerde yaşanan motor kazalarına bir yenisi daha eklendi.Denetko yolunda dün saat 14.00 sıralarında meydana gelen motosiklet kazasında İrfan Sekman (62) isimli vatandaş hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, yeni

Trabzonlu Balıkesir'de öldü!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, son günlerde yaşanan motor kazalarına bir yenisi daha eklendi.

Denetko yolunda dün saat 14.00 sıralarında meydana gelen motosiklet kazasında İrfan Sekman (62) isimli vatandaş hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre, yeni satın aldığı ve henüz plakası takılmamış motoru ile Orjan Tatil Sitesi’ndeki evine gitmek için yola çıkan İrfan Sekman,Geriş mezarlığına geldiği sırada motorun ön tekerliğinin bir taşa çarpması sonucu dengesini kaybederek yol kenarında bulunan duvara çarptı. Çarpma esnasında kaskı kırılan Sekman, olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen İrfan Sekman’ın önünden otomobille evine giden N. Sekman, eşinin peşinden gelmediğini anlayınca aramaya çıktı. Olay yerinden geçen bir traktör sürücüsünün ihbarı ile ortaya çıkan kazada Sekman’ın boyun kırılması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık incelemesinin ardından Burhaniye Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırılan Sekman’ın cenazesinin Trabzon’un Sürmene ilçesinde toprağa verileceği açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam