Trabzonlu anne ve oğlu cinayet kurbanı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’ne bağlı Ayvalı Köyü Çağrı Konakları’ndaki evinde eşi ve oğlunu öldürülmüş olarak bulduğunu söyleyip jandarmayı arayan baba Ensar Şentürk, çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı. Öte yandan ailenin Trabzonlu

Trabzonlu anne ve oğlu cinayet kurbanı!

Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’ne bağlı Ayvalı Köyü Çağrı Konakları’ndaki evinde eşi ve oğlunu öldürülmüş olarak bulduğunu söyleyip jandarmayı arayan baba Ensar Şentürk, çıkarıldığı Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tutuklandı. Öte yandan ailenin Trabzonlu olduğu öğrenildi.

Lüleburgaz İlçesinde özel bir hastanenin ortağı ve başhekimi olan Ensar Şentürk 17 yaşındaki oğlu Ahmet Bedrettin ile 51 yaşındaki eşi Şenay Şentürk'ün cinayet şüphelisi olarak gözaltına alındıktan sonra jandarmadaki sorgusunun ardından Lüleburgaz Cumhuriyet Savcılığı'na sevk edildi. Şentürk jandarmadaki ilk sorgusunun ardından sevk edildiği savcılıkta bir kez daha ifade verdi.

AĞLAYARAK İFADE VERDİ

Lüleburgaz Cumhuriyet Savcılığı'ndaki ifadesinde gözyaşlarını tutamayan eşi ve oğlunu evde öldürülmüş olarak bulduğunu anlatan Şentürk, "Sabah evden çıktım işe gittim. Eşim ve çocuğum evdeydi. Ardından öğlen saatlerinde Cuma Namazını kılmak için camiye gittim. Camiden çıkıp iş yerime geldim. Markette alışveriş yapıp eve geldim. Eve geldiğimde önce kapının zilini çaldım. Kapı açılmadı eşimi cep telefonundan aradım. Ama eşim telefonu açmadı. Bende kapıda kalmayalım diye her zaman dışarıda sakladığımız evin anahtarını yerinden alıp kapıyı açıp içeri girdim. İçeri girdiğimde televizyon açıktı. Daha sonra üst kata çıktım. Üst katta çıktığımda oğlumun ve işimi yerde kanlar içinde yan yana yatıyor gördüm. Nabızlarını yokladım ardından dışarıya koşarak felaket var diyerek komşuları çağırdım. Olay yerine ambulans ve jandarmayı çağırdık. Gün içinde gittiğim her yerin kamera kayıtları var. Bunları inceleyin oğlumu ve eşimi ben öldürmedim” dedi. 

OĞLUMA EV TUTACAKTIM 

Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Ensar Şentürk ifadesinde, eşi ve oğluyla hiçbir sorunun olmadığını dile getirerek, "Benim oğlum üniversite sınavlarında Türkiye 358'ncisi oldu. Çok başarılı bir çocuktu. Oğlumla geçtiğimiz günlerde İstanbul Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazandığı için birlikte kayıt yapmaya gittik. Ben oğluma ev tuttum. Neden çocuğumu öldüreyim. Ben katil değilim" diye kendini savundu.

Cinayet zanlısı Ensar Şentürk savcılıktaki ifadesinin ardından, oğlunun ve eşinin ölümünde kullanıldığı sanılan tabancanın kendisine ait olması, ev içerisinde yapılan incelemelerde dışardan kimsenin içeriye zorla girdiği yönünde delil olmaması,  suçsuzluğunu ispatlayacak delillerin toplanmaması nedeniyle tutuklama istemiyle Sulh Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi. Mahkeme dosyadaki delil durumuna göre baba Ensar Şentürk tutuklandı. Şentürk, Lülebugaz Kapalı Cezaevi'ne konuldu. 

Cinayete kurban giden Şenay Şentürk ve oğlu Ahmet Bedrettin Şentürk'ün cenazesi  İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi Trabzon'a gönderildi. Cinayetle ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler