Trabzon'dan yola çıktı kaza yaptı!

 Niğde’de yolcu otobüsü ve kamyonetin çarpışması sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. H.C. (44) yönetimindeki 51 ER 215 kamyonet ile Trabzon’dan Hatay istikametine seyir halinde olan E.Ç. yönet

Trabzon'dan yola çıktı kaza yaptı!

 Niğde’de yolcu otobüsü ve kamyonetin çarpışması sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

H.C. (44) yönetimindeki 51 ER 215 kamyonet ile Trabzon’dan Hatay istikametine seyir halinde olan E.Ç. yönetimindeki 61 S 0449 plakalı yolcu otobüsü Ditaş kavşağında çarpıştı. Kazada kamyonet sürücüsü H.C. olay yerinde öldü. Kamyonet içerisinde bulunan M.D. (56), E.S. (34) ve E.C. (19) ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Durumu kritik olan M.D.'nin hastanede hayatını kaybettiği bildirildi. Cenazelerin yapılan otopsinin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler