Trabzon'dan yola çıktı kaza yaptı; 19 yaralı!

Trabzon'dan Sakarya'ya 54 UE 520 plakalı otomobili ile giden Selahattin Yorgun, iddiaya göre, Çorum'un Osmancık İlçesi'nde uykusu gelince mola verdi. Bir süre dinlendikten sonra tekrar yola çıkan Yorgun, Kalinsa Köyü mevkiine geldiğinde direksiyon başında

Trabzon'dan yola çıktı kaza yaptı; 19 yaralı!


Trabzon'dan Sakarya'ya 54 UE 520 plakalı otomobili ile giden Selahattin Yorgun, iddiaya göre, Çorum'un Osmancık İlçesi'nde uykusu gelince mola verdi. Bir süre dinlendikten sonra tekrar yola çıkan Yorgun, Kalinsa Köyü mevkiine geldiğinde direksiyon başında uyuklayınca otomobil yoldan çıkarak devrildi.

Kazada sürücü Selahattin Yorgun (53) ile araçta bulunan yakınları Hasan Yorgun (40), Arzu Yorgun (20), Buse Yorgun (13), Berna Yorgun (10), Abdulkadir Bal (23), Ayşe Şahin (13), Yusuf Eren Şahin (4) ve Ümmü Gülsüm Şahin (1) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan Berna Yorgun, Arzu Yorgun ve Buse Yorgun Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam