Trabzon'dan rapor gelince...

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, kreşteki yatağında ölü bulunan 12 aylık Ateş Karaoğlan'ın ailesi, kreş yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu. Anne Şura ile baba Caner Karaoğlan, Ordu Adliye Sarayı'na giderek, Ateş Karaoğlan'ın ölümünde kreş yönetici

Trabzon'dan rapor gelince...
Ordu'nun Altınordu ilçesinde, kreşteki yatağında ölü bulunan 12 aylık Ateş Karaoğlan'ın ailesi, kreş yöneticileri hakkında suç duyurusunda bulundu.
 
Anne Şura ile baba Caner Karaoğlan, Ordu Adliye Sarayı'na giderek, Ateş Karaoğlan'ın ölümünde kreş yöneticilerinin ihmali olduğu iddiasıyla Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.
 
Karaoğlan çiftinin yanında, daha önce kreşe çocuklarını bırakıp çeşitli sorunlar yaşadıklarını iddia eden bazı aileler de yer aldı.
 
Caner Karaoğlan, adliye çıkışında, aile olarak acılarının çok büyük olduğunu belirterek, "Eşimle savcılığa suç duyurusunda bulunduk. Henüz Adli Tıp Kurumundan rapor gelmedi, gelince her şey ortaya çıkacak" dedi.
 
Şarkiye Mahallesi'ndeki bir kreşte 16 Mart 2015'te yatağında ölü bulunan Ateş Karaoğlan, Trabzon Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından Ordu'da toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam