Trabzon'dan Marmaris'e gittiler ve bakın ne yaptılar

Trabzon'un Of ilçesinden Marmaris'teki yakınlarının yanına tatile gelen Hamdi Demirel ve ismini vermek istemeyen arkadaşı, Kordon Caddesi'nde yürüyüş yaptıktan sonra Eski Gümrük İskelesi'ndeki deniz fenerinin direğine tırmandı.Yaklaşık 6 metre yüksekliğin

Trabzon'dan Marmaris'e gittiler ve bakın ne yaptılar

Trabzon'un Of ilçesinden Marmaris'teki yakınlarının yanına tatile gelen Hamdi Demirel ve ismini vermek istemeyen arkadaşı, Kordon Caddesi'nde yürüyüş yaptıktan sonra Eski Gümrük İskelesi'ndeki deniz fenerinin direğine tırmandı.

Yaklaşık 6 metre yüksekliğindeki fenere birbirlerini çekerek çıkan arkadaşlar, görenlerin heyecanlanmasına neden oldu. Direğin tepesinde bir süre kalan Demirel ve arkadaşı, özçekim yaptı. Kendilerini görüntüleyen gazetecileri fark eden iki arkadaş, "Bize her yer Trabzon" şeklinde bağırdı, telefonlarından Karadeniz müziği çaldı.

Demirel ve arkadaşı, durumu fark ederek iskeleye gelen zabıta memurunun uyarısı üzerine indi. Demirel, Marmaris manzarasını arkalarına alarak özçekim yapmak için direğe tırmandıklarını, tırmanmaya alışık oldukları için direğe çıkmalarının kendileri için tehlikeli olmadığını söyledi.

trabzondan-marmarise-gittiler-ve-bakin-ne-yaptilar.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam