Trabzon'dan İstanbul'a giderken...

Çorum'un Kargı ilçesi Beygircioğlu köyü mevkisinde 2 otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1 ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.Trabzon'dan Istanbul'a giden 23 yaşındaki Hakan Demirkan yönetimindeki 61 TR 188 plakalı otomobil ile

Trabzon'dan İstanbul'a giderken...

Çorum'un Kargı ilçesi Beygircioğlu köyü mevkisinde 2 otomobilin çarpışması neticesinde meydana gelen trafik kazasında 1 ağır olmak üzere 5 kişi yaralandı.

Trabzon'dan Istanbul'a giden 23 yaşındaki Hakan Demirkan yönetimindeki 61 TR 188 plakalı otomobil ile Kargı'dan Samsun İstikametine giden 41 yaşındaki Şehri Akseli yönetimindeki 19 RE 249 plakalı otomobil Samsun-İstanbul D-100 karayolu Kargı kavşağında çarpıştı.

Meydana gelen trafik kazasında sürücü Hakan Demirkan, diğer sürücü Şehri Akseli ile araçlarda yolcu olarak bulunan Zekerya Akseli (43), Havva Ebrar Akseli (13) ve Cağdaş Çınar(29) yaralandı.

YaralılarAmbulanslarla Osmancık Devlet Hastanesi'ne kaldırlarak tedavi altına alındı. Havva Ebrar Akseli yapılan müdahalenin ardından ambulansla İleri tetkik ve tedavi için Hititi Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam