Trabzon'dan gitti bir kişiyi öldürdü! İki gözaltı...

 Maltepe'de, otomobilinin önünü kesen araçtan inen bir kişi tarafından silahla vurulan sürücü, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolu Maltepe mevkisinde silahla vurularak ağır yaralanan Ahmet Yiğit, kaldırıldığı Kart

Trabzon'dan gitti bir kişiyi öldürdü! İki gözaltı...

 Maltepe'de, otomobilinin önünü kesen araçtan inen bir kişi tarafından silahla vurulan sürücü, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Alınan bilgiye göre, D-100 Karayolu Maltepe mevkisinde silahla vurularak ağır yaralanan Ahmet Yiğit, kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

 Polis, saldırıyı gerçekleştirdikleri iddiasıyla Ahmet Ö. (64) ve aracı kullanan kız kardeşi Fatoş A'yı gözaltına aldı.

Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesine başvurulan şüpheli Ahmet Ö'nün, Trabzon'dan torununu hastaneye yatırmak için İstanbul'a geldiğini ve olayın trafik tartışmasından kaynaklandığını anlattığı öğrenildi. Ahmet Ö'nün, Yiğit'i korkutmak isterken silahın kazayla ateş aldığını iddia ettiği kaydedildi.  

İki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 D-100 Karayolu Maltepe mevkisinde, Ahmet Yiğit yönetimindeki 67 TU 091 plakalı otomobilin önü, sürücüsü kadın olan ve plakası belirlenemeyen bir araç tarafından kesilmiş, araçtan inen bir kişinin silahını ateşlemesi sonucu Yiğit, göğsüne isabet eden iki kurşunla ağır yaralanmıştı.

Yiğit, araçtaki arkadaşı Caner Karagöz tarafından Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler