Trabzon'daki o şoför tutuklandı!

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde 10 Ocak akşamı meydana gelen ve 5 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasının sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi.Çarşıbaşı ilçesinden Vakfıkebir ilçesi istikametine gitmekte olan Uğur Kas

Trabzon'daki o şoför tutuklandı!

Trabzon’un Vakfıkebir ilçesinde 10 Ocak akşamı meydana gelen ve 5 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan trafik kazasının sürücüsü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çarşıbaşı ilçesinden Vakfıkebir ilçesi istikametine gitmekte olan Uğur Kasım (24) yönetimindeki 06 MEA 78 plakalı otomobil, eski Devlet Karayolu Kirazlık mevkii İlçe Tarım Müdürlüğü karşısında direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu kontrolden çıkarak kaza yapmış, kazada 5 tekvandocu genç hayatını kaybetmişti. Aynı kazada yaralanan araç sürücüsü Uğur Kasım, tedavisinin tamamlanmasının ardından ‘tek taraflı, ölümlü-yaralamalı trafik kazasına sebep olmak suçundan Vakfıkebir ilçesinde çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler