Trabzon'daki kazayı uzlaştırmacı çözdü!

Trabzon'da meydana gelen kaza sonrasında Başsavcılığın görevlendirdiği uzlaşmacı iki taraf arasında orta yolu buldu.   Trabzon Karşıyaka Mahallesi Karşıyaka Kavşağı'nda geçtiğimiz Ocak ayında meydana gelen olayda şüpheli Ö.B. (31) 'nin yönetimindeki bir a

Trabzon'daki kazayı uzlaştırmacı çözdü!
Trabzon'da meydana gelen kaza sonrasında Başsavcılığın görevlendirdiği uzlaşmacı iki taraf arasında orta yolu buldu.
 
Trabzon Karşıyaka Mahallesi Karşıyaka Kavşağı'nda geçtiğimiz Ocak ayında meydana gelen olayda şüpheli Ö.B. (31) 'nin yönetimindeki bir araç ile şüpheli A.Ş. (24) 'nin yönetimindeki diğer aracın birbirlerine çarparak trafik kazası yapması sonucunda Suriye uyruklu kız çocuğu F.B. (7) duvara sıkışarak yaralandı.
 
Olaydan bir süre sonra Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'nca bir uzlaştırmacı görevlendirilerek Suriye uyruklu kız çocuğu F.B. (7) 'nin annesi D.B. (36) ile araç sürücüleri, uzlaştırmacı tarafından bir araya getirilerek uzlaştırma müzakerelerine başlandı.
 
Müzakereler sonucunda her iki şüpheli araç sürücüsü de Suriye uyruklu anne D.B.'ye bir miktar maddi yardım yapılması karşılığında anlaşarak uzlaştılar. Bu uzlaşma sonucunda şüpheli araç sürücüleri hakkında ceza davası ve tazminat davası açılması önlenmiş ayrıca, uzlaştırma müessesesi sayesinde yargıdaki iş yükünün bir nebze önüne geçilmiş oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam