Trabzon'daki kazanın acı hikayesi

Dün akşam saatlerinde Akçaabat’ta meydana gelen kazada hayatını kaybeden 2 kişinin 2007 yılında Çukurçayır mevkiinde çöken duvarın altında can veren Miktat Emin Bektaş’ın anne ve babası olduğu öğrenildi.Akçaabat’ın Yeşiltepe Köyünde dün bir cenazeye katıl

Trabzon'daki kazanın acı hikayesi

Dün akşam saatlerinde Akçaabat’ta meydana gelen kazada hayatını kaybeden 2 kişinin 2007 yılında Çukurçayır mevkiinde çöken duvarın altında can veren Miktat Emin Bektaş’ın anne ve babası olduğu öğrenildi.

Akçaabat’ın Yeşiltepe Köyünde dün bir cenazeye katılan Eyüp Sultan Bektaş ve eşi Ergül Bektaş cenaze dönüşü akşam saatlerinde kazada hayatlarını kaybettiler.

Edinilen bilgiye göre dün akşam saatlerinde cenazeden dönen şoför Eyüp Sultan Bektaş direksiyonda kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçiren Bektaş direksiyon hakimiyetini kaybederek duvara çarptı. Ayrıca kazanın oğullarının mezarına çok yakın bir yerde meydana geldiği de kaydedildi.

OĞLU DA KAZADA ÖLMÜŞTÜ

Eyüp Sultan- Ergül Bektaş çiftinin oğlu 2007 yılında Trabzon’un Boztepe Mahallesi Mevkiinde bir inşaat firmasının yaptığı istinak duvarının çökmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Bu aileden geriye sadece Eyüp Sultan- Ergül Bektaş çiftinin bir kızı kaldığı öğrenildi.

Ayrıca Eyüp Sultan- Ergül Bektaş çiftinin geçtiğimiz aylarda Hacca gittikleri de öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam