Trabzon'da yürürken bir anda yere yığıldı şimdi ise...

Trabzonda yolda yürüdüğü sırada fenalaşarak yere yığılan 37 yaşındaki Murat Özdemir, şans eseri o esnada orada bulunan bir hemşire tarafından suni teneffüsle hayata döndürüldü.

Trabzon'da yürürken bir anda yere yığıldı şimdi ise...
Trabzonda yolda yürüdüğü sırada fenalaşarak yere yığılan 37 yaşındaki Murat Özdemir, şans eseri o esnada orada bulunan bir hemşire tarafından suni teneffüsle hayata döndürüldü. Yapılan ilk müdahalenin ardından uçak ambulansla İstanbul’a getirilen Özdemir, tedavi altına alındı. 

Kalbinden rahatsızlanan Murat Özdemir, Sağlık Bakanlığı ve personellerinin özverili çalışmaları sonucunda hayata tutundu. Özdemir, yaklaşık 1 buçuk ay önce Trabzon’da yolda yürürken fenalaşarak yere yığıldı. Fenalaşan adam, şans eseri o esnada orada bulunan bir hemşire tarafından suni teneffüs yapılarak hayata döndürüldü.

UÇAK AMBULANSLA İSTANBUL’A GETİRİLDİ

Doktorlar, 37 yaşındaki Murat Özdemir’in, Kartal Koşu Yolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledilmesi gerektiğini söyledi. Sağlık Bakanlığı’nın özverili çalışması sonucunda Murat Özdemir, uçak ambulansla Kartal Koşu Yolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne nakledildi.

“YAKIN ZAMANDA TABURCU EDİLECEK”

Özdemir’in tedavi süreci, Kalp ve Damar Cerrahisi Prof. Dr. Mehmet Kaan Kıralı tarafından başlatıldı. Doktor Kıralı, Özdemir’in tüm tedavi süreçlerine iyi cevap verdiğini belirterek, “Hastayı servise alarak, takibine burada devam ediyoruz. Servis takibinde hastamız şu an her türlü işi yapabilecek durumda. Kendi günlük işlerini görebiliyor” dedi. Doktor Kıralı, Özdemir’i yakın zamanda taburcu edeceklerini de söyledi.

Murat Özdemir ise, “Şehir içinde gezerken bir anda bayıldım. O esnada yoldan geçen bir bayan suni teneffüsle beni hayata geri döndürdü. Daha sonra buraya devletimizin imkanları sayesinde nakledildim. Çok mutluyum” ifadelerini kullandı.

Öte yandan, daha önce yüksek rakımlı bir yerde çalıştığını fakat bu rahatsızlığından sonra eski işini yapamayacağını söyleyen Özdemir, Trabzon’da şehir merkezinde yeni bir iş aradığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler